Over Ons

Ebbers Schilderwerken richt zich zowel op nieuwbouw als op onderhoud. Dat doen we voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Ons doel is uw huis of bedrijfspand die uitstraling te geven zoals u voor ogen heeft. Een pand dat strak in de verf zit heeft altijd een zeer fraaie uitstraling.
Wij kunnen voor het buiten- en binnenschilderwerk verzorgen. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief zeer goede materialen zoals verf van Boonstoppel en Sikkens.

Naast het schilderwerk kunnen wij ook zorgen voor het afwerken van uw wanden en plafonds. U kunt daarbij denken aan behangen en sausen. Uw plafonds kunnen wij sausen of spuiten voor een nóg strakker resultaat. Voor het allermooiste resultaat leveren wij ook een groot assortiment aan plafondlijsten die uw huis helemaal af maken.

Als u twijfelt over de kleuren en materialen die u zou kunnen gebruiken kunt u bij ons ook een kleuradvies vragen. Vaak komen we met verrassende ideeën en mogelijkheden waar u zelf nog nooit aan gedacht heeft!

Ook voor glas kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle soorten glas op maat voor uw woning.

Naast dit alles bieden wij ook onderhoudscontracten aan zodat u verzekerd kunt zijn van een blijvende fraaie uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

U ziet het, een klein bedrijf met veel mogelijkheden! Vraag gerust een vrijblijvende en concurrerende offerte aan.